wij zijn

40 jaar

Al meer dan 40 jaar is Creatief werkzaam in de wondere wereld van reclame en communicatie. Oude rotten in het vak? Bah nee gij! Wij mixen ervaring met jong enthousiasme tot een heerlijke en krachtige cocktail. Deze sublieme combi zetten we vervolgens graag in om jouw uniek verhaal vorm te geven en een complete beleving voor jouw klant te designen. 

one-stop-shopping

‘One-stop-shopping’ is ongetwijfeld een van onze touch points. Neem gerust een kijkje bij wat we doen en je merkt meteen onze allround aanpak. Dat maakt het voor jou gemakkelijk, want zo kunnen wij je on- en offline communicatie op mekaar afstemmen. Eén beestig goed verhaal dat verteld wordt op verschillende manieren met telkens dezelfde unieke boodschap. 

flexibel & betaalbaar

Als KMO kennen wij de uitdagingen waar je als bedrijf of merk voor staat. Bij het uitwerken van een communicatiestrategie is een realistisch budget een essentiële factor. Verwacht geen ellenlange, dromerige brainstormsessies, maar een hands-on approach waarbij we je leren kennen en zoeken naar een efficiënte invulling die budgetgewijs aan jouw wensen voldoet. Je hebt een deadline? We stellen ons flexibel op zodat jij kan shinen op het juiste moment. 

creatieve gasten

Creativiteit is 'our middle name'. A ja, ons communicatiebureau heet niet voor niks Creatief.
Beelden creëren, kick-ass verhalen bouwen en vertellen die raken en je ideale doelgroep bereiken. Dat doen we en dat doen we goed. Ons team heeft het in de vingers om jouw verhaal tot leven te brengen met beelden, maar evenzeer met de juiste 'tone of voice'. Wij designen jouw merkstrategie in al zijn facetten. 

no-nonsense

Zijn het onze West-Vlaamse roots? Wie zal het zeggen, maar het mag duidelijk zijn: 'we don’t waste any time'. We werken hard maar het moet tot iets leiden. Daarom spreken we jouw taal en scheppen we graag de juiste verwachtingen. We praten niet over de hoofden heen, maar face-to-face. Alleen zo zitten we op dezelfde golflengte en kunnen we vormgeven aan het verhaal dat jij wil vertellen. 

expertise

Een krachtig design kan pas schitteren als het gebouwd is op een degelijk technisch fundament. Je kan dan ook rekenen op onze technische know how en dit zowel voor de tools die we inzetten als de systemen die we implementeren. Pimcore (CMS, PIM, DAM), easycatalog, ccv-shop, maar ook Indesign, Photoshop, Illustrator kennen voor ons geen geheimen. We volgen ook de recentste ontwikkelingen en updates. Zo kunnen we je steeds de beste oplossing bieden voor jouw communicatievraag. 

en ook

Sandra Wybo

Copywriter / SEO & SEA Expert

Thomas Habets

Webdeveloper

Dieter Devlaeminck

Grafisch ontwerper / Front-end Developer

Rita Hillaert

Grafisch ontwerper

Shari Saad

Senior Project Manager

Stijn Noppe

Grafisch ontwerper

Veerle De Clerck

Marketing expert

Sam De Herdt

Front-end expert

Thierry Debusschere

Back-end Webdeveloper

Jan Van den Bogaert

Back-end Webdeveloper

Styn Vercauteren

Frontend developer

Kaat Haezebrouck

Project manager

Katoo Van Opdenbosch

Grafisch ontwerper

Niels Faes

Dynamic Audiovisual Artist

Rutger Verbist

Motion Genius

Kristof Hendrickx

Grafisch ontwerper

Derk De Kimpe

Founding Partner & Marketing Expert