Creatief wordt
Oddball!

wij ontwerpen jouw nieuwe look

scroll

Je wilt overtuigen, verrassen of uniek uit de hoek komen? Creatief maakt er een erezaak van om jouw boodschap in een passend design te gieten. We lanceren een sterk verhaal dat jouw merk alle credits geeft die het verdient. Dat kan je eigen huisstijl zijn die herkenning en vertrouwen wekt bij je doelpubliek. Of denk je meer aan een specifieke actie, een gerichte campagne of een nieuw product?  Laat het maar aan ons over. Wij kunnen er weg mee. 

webdesign

Een website fungeert als online ambassadeur voor jouw merk of organisatie. Het verhaal dat je daar vertelt moet dan ook je potentiële klant verleiden en meenemen op een roadtrip van OOH's en AAH's.
Met een krachtig webdesign, een vlotte navigatie en een knap staaltje development zorgen wij dat je virtuele voordeur wagenwijd openstaat voor prospects en klanten en jij hen een warm welkom kan geven. 
Ook de ontwikkeling van webshops is onze dada. Als 'Preferred Partner' van CCV shop bieden wij een all-in-one oplossing die jij makkelijk beheert, terwijl je bezoekers getrakteerd worden op een unieke en veilige shopervaring. 

Stel je jaarlijks een catalogus samen van je aanbod of geef je regelmatig een promofolder uit voor je producten? Houd je hier graag de vinger aan de pols door dit zelf te doen? Als Easycatalog specialist implementeren wij een systeem dat een automatische link legt tussen je database en Indesign. Tijdswinst en mooi opgemaakte brochures, catalogussen, prijslijsten, ... zijn het gevolg. Als officiële Easycatalog partner voor België begeleidt Creatief je graag met de volledige opzet van het systeem op maat van jouw zaak. 

communicatie

We zijn niet voor niets designers van sterke verhalen. Onze skills en ervaring zetten we dan ook graag in om jouw unieke story te vertellen. Met krachtige visuals, orginele invalshoeken en een allround communicatie, zowel on- als offline zetten wij jouw merk of bedrijf in de markt zoals jij het wil.
Daarom zijn wij voor veel van onze klanten al jaren een vaste partner. 
We ijveren dan ook voor een langdurige en solide samenwerking zodat jouw verhaal volop kan groeien en floreren en wij een waardevol steentje kunnen bijdragen aan jouw succes. 

reclame

Spring eruit met jouw krachtig verhaal! Word opgemerkt, word sterker, incontournable ... word een merk. Wij zijn hierbij graag jouw gids en dagen onszelf uit om het beste van jezelf of je bedrijf in de kijker te zetten. Let the magic begin! 

#beeldbewerking #grafischontwerp

verpakkingen

Een verpakking die connecteert met je doelpubliek en expressie geeft aan het verhaal dat je wilt vertellen. Het is een kunst om de juiste verpakking voor het juiste product te ontwerpen. Laat dat nu toch net iets zijn waar ons creatief team een neus voor heeft. Ook voor een rebranding of een nieuwe look van je verpakking steken we graag de koppen bij elkaar. 

Klaar voor een fijne samenwerking?

neem contact op
neem contact op